Hvordan bruke Golf Cart batterier for nødstrøm

December 18

Hvordan bruke Golf Cart batterier for nødstrøm

Bruke golf cart batterier for slår et hjem i en nødsituasjon er en utmerket sikkerhetskopieringsskjema under et strømbrudd. Noen batterier er nødvendig for en kortsiktig batteri bank, og de kan kjøre små datamaskiner, radioer, TV-apparater og belysning i timer. Gjennomsnittlig hus kan montere en backup-batteri bank i omtrent en time.

Instruksjoner

Bruke golf cart (dyp syklus) batterier for hjem nødstrøm

•Koble tre 12-volts golf cart batterier parallelt, bruker kopling kablene. Den positive Polen på ett batteri kan kobles til den positive Polen av ekstra batterier og så videre nedover linjen. Sluttresultatet er tre batterier med deres felles polakkene koblet. Dette vil generere 12 volt med betydelig strømstyrke.

•Sett tre batteriene i den plast beholderen som vist på bildet. Tre vanlige batterier bør passe pent inn i bunnen av badekaret. Som en forholdsregel bør legge plast ark over batteriene kan beskytte dem, men ikke gjør det lufttett. Kutt beholder lokk fungerer bra.

•Installer makt inverter. Fest den positive og negative fører fra inverter til positive og negative innlegg på den første batteriet. Denne 12-volts til 110-volts inverter har én eller flere standard 110-volts strømuttak på det, og dette kan kjøres med en skjøteledning til en enhet i hjemmet.

Tips og advarsler

  • Når strømmen kommer tilbake på, bruk en ett-amp trickle lader for å lade batteriene.