Hvordan bruke gjennomsiktig syre flekken betong

March 9

Hvordan bruke gjennomsiktig syre flekken betong

Gjennomskinnelig syre flekker brukes på betongen til å opprette en penetrative coloring til steinen. Når påføres betongen, etches syre i overflaten, lage en bane for metalliske salter i flekker til å reagere med kalk i betongen. Vannet i flekken legger drivstoff reaksjonen, som skaper en farge sammensatte som endres fargen på betong selv. Dette gjør syre flekken permanent, og fordi det gjennom betong fargene vare i mange år. Resultatet er en ny farge over hele overflaten av betongen.

Instruksjoner

•Rengjør overflaten av betongen grundig. Noen fargevariasjoner i betongen vises gjennom når flekken brukes, med blemmer blir mer merkbare etter påføring. Bruk en degreasing renset for å fjerne flekker, og deretter vaske overflaten med en kraft vaskemaskin til 40 eller 60 grader. La overflaten tørke og deretter fjerne alle resterende skitt.

•Stain en påtrengende område av betongen til å finne ut hva den endelige søknaden er sannsynlig å ligne. Spray flekken på et område og la dem tørke. Hvis resultatene som ønsket, Fortsett med programmet.

•Spray resten av betongen. Spray en selv dekning av flekken over hele overflaten, ta vare ikke for å basseng flekken på noen ett sted. Trykk en sopelime over sprayet områdene å skrubbe i flekken. Kontroller at hver tomme av betong er dekket med flekken. Fargen vil variere hvor mye flekken brukes. Bruk et lett program for en dusting av farge og dypere farger bruk en tyngre flekken program. Bruke kosten vil gi liten merker i flekken så gå over overflaten en gang flekken som en toppstrøk å dekke merkene. Fungere i å hindre gikk onto skrubbet i flekken når top coat. Vent en periode angitt flekken produsenten flekken å reagere helt med betongen.

•Neutralize syre i flekken med en blanding av 1 pund natron til 5 gallon vann. Mette gulvet med blandingen, bruke med en mopp. Våt ned gulvet tungt å både nøytralisere syren og fjerne flekken rester. Fjerne neutralizer fra området ved hjelp av en kost for å skyve det unna, og bruk deretter en våt vakuum for å fjerne eventuelle gjenværende vann. Gjenta fjerningen å fjerne syre. At gulvet til tørre over natten.

•Apply en konkret sealer til betongen. Rulle tetningsmasse til betongen bruker en skum Berg. Tetningsmasse vil beskytte fargen mot slitasje og gjøre betongen lettere å vedlikeholde. Tillate tetningsmasse tørke helt før bruk.

Tips og advarsler

  • Etch betong bare når det er fullstendig kurert.
  • Unngå å gå på unneutralized områder av gulvet hindrer fuktighet på sko i å aktivere tørket syre flekken.