Hvordan bruke Fabuloso renere

February 8

Hvordan bruke Fabuloso renere

Fabuloso er en multi-purpose rensemiddel som stolt på å fjerne skitt mens forlate hjemmet lukter duftende. Fabuloso, produsert av Colgate, kommer i flere formler, hver hevder å forlate en duftende aroma og skinnende, stripefrie overflater. Fabuloso Spray er en degreasing formel med bekvemmeligheten av en sprayflaske, etterlot ingen striper og varemerke duft.

Instruksjoner

•For å mopp gulv med Fabuloso renere, bland ¼ kopp Fabuloso multi-bruk renere med en gallon av vann. Bruke varmt til varmt vann for å maksimere antibakterielle egenskaper. Tørke i deler på en pre feiet etasje, og pass på å bruke et selv strøk over hele gulvet.

Rengjøring vegger og benkeplater er det best å bruke Fabuloso renere direkte på overflaten. Fortynne renere bruker samme forhold som i trinn en. Bruk en svamp eller lofri klut og tørk området rent. Bruk vann for å skylle svamp eller klut og nytt Fabuloso renere, gjenta prosessen til det ønskede rensligheten er nådd. Være sikker på å rense renset området med vann og tørke av å maksimere en stripefrie skinnende utseende.

•For stoffer, bruke Fabuloso Oxy, som inneholder hydrogen peroxide, og bruke renset direkte på flekken; den vil fungere som en flekkfjerner angripe vanskelige flekker. Følg instruksjonene for fortynning hvis nødvendig. Blot stained området med en fuktig klut og gjenta til ønsket effekt nås.

•For ovn topper, mikrobølger eller tilbake sprut, bruk Fabuloso Spray. Stå i en avstand på 6 til 8 inches og spray Fabuloso avfettingsmiddel på overflaten jevnt. Tørk området med en svamp, lofri klut eller papirhåndkle. Gjenta prosessen etter behov.

Tips og advarsler

  • Før rengjøring eller flekken vakt agent på en stoff, pretest stoffet først for å eliminere enhver mulighet for ødelegger stoffer.
  • Teste produktet på harde flater. spesielt vegger.