Hvordan bruke et speil som en Headboard

May 1

Slik bruker et speil som en Headboard. Kanskje soverommet mangler en bestemte je ne sais quoi, og du ønsker å gjenopplive den. En kul og rimelig idé er å bruke et speil som en headboard.

Instruksjoner

•Measure plass bak sengen hvor du ønsker å installere hodegjerde og ser nøye på resten av rommets innredning. Du kontroller du oppretter noe som passer inn med resten av rommets innredning, snarere enn å skape noe nytt som du må gjøre om rommet (med mindre det er din intensjon).

•Decide hva slags mirror du ønsker å bruke for hodegjerde på sengen. Ulike stiler finnes, for eksempel de med forseggjort, forgylte rammer, sølv rammer, med ulike former som ellipser eller sirkler, slik som den i Van Eyck "Arnolfini ekteskap."

•Gå i motsatt retning, og velg et speil som er helt ren og bruke den som en mal for å opprette noe selv. Du kan etch en design i speilet, som initialene til deg og din kjære; Du kan male kantene; eller du kan ramme speilet selv.

•Bevegelsessensoren mange lite speil og montere dem i hvilken konfigurasjon du velger på et stykke ferdig tre. Tre trenger ikke å være omfattende-bare et stykke kryssfiner klippe til størrelsen du vil gjøre en fin backer for din speil. Eller du kan selv dekke kryssfiner med klut, og lim speil på duken.

•Hang speilet i stedet slik at det blir hodegjerde av ditt valg. Du finner at speilet skaper mer lys i rommet og gir illusjonen av mer plass.