Hvordan bruke et regn fat for vann i blomsterbed

September 28

Hvordan bruke et regn fat for vann i blomsterbed

Noen plenen, blomsterhagen eller Grønnsakhagen krever satt betingelser, med tilstrekkelig vann er en av de viktigste. Grønt-tenkende gartnere, og de som søker å kontrollere vann regningen, kan supplere sin standard vannforsyning med vann resirkuleringssystemene som regn fat. Disse systemene samler vann som normalt ville gå tapt i avrenning, for bruk på plener og blomsterbed, og for bruk senere i tørre. Ta del i det grønne, resirkulering revolusjon, sette opp din egen regn fat og begynne å spare vann i hagen din.

Instruksjoner

•Plasser regn fat på steder hvor de vil samle vann under stormer. Sette fat i hjørnene av huset og under noen nedløpsrør, hvor innbindingsmargene avslutte eller lekker. Sette regn fat under grener som har jevn strømmer av vann, og selv på hjørnene av vegger eller gjerder, der vannet renner ned strukturen. Flytte fat nødvendig under din neste regnstorm å fange så mye vann som mulig.

•Bruk en mindre bøtte eller vannkanne å transportere vann fra fat til blomsterhagen. Vann hver blomst som normalt, med så mye vann som trengtes på dens gitt tidsramme. Regn fat vann samlet helst er sikker for bruk på ikke-spiselige planter og blomster.

•Dekk regn fat med lokk eller tarps når de ikke er i bruk, for å forhindre fordampning eller forurensning. Avdekke regn fat når det en storm, og spare vann til så lenge du kan til den tørre perioden.

Tips og advarsler

  • Ikke drikk vann fra regn fat, som det kan inneholde forurensning fra tak eller dyr søppel. Bruk vannet på vegetabilsk planter nøye, som disse plantene produsere mat for mennesker.