Hvordan bruke en taste Kit for døren låser

October 14

Hvordan bruke en taste Kit for døren låser

Rimelig og praktisk, en taste kit eliminerer behovet for en profesjonell slik at du kan endre din dørlåser hjemme eller på jobb. Omnøkling dørlåser tilbyr ekstra beskyttelse og sikkerhet etter et innbrudd eller en endring av beboere. Du kan endre opptil seks låser med taste kit, låser er samme merke. Dette prosjektet tar litt tid og kan gjøres i en ettermiddag.

Instruksjoner

•Ta dørhåndtak utenfor døren ved å sette inn taste utstyrets wire verktøyet i knotten hullet. Trykk på knappen klippet å trykke ned. Holde nøkkelen til låsen og låse døra, så ta dørhåndtak og lås sylinder bolig ut av døren.

•Ta kuleholderen ring verktøyet, også i taste kit, og skyv den mot festeringen, slik at sylinderen lås spretter av. Fjern tynn festeringen og sett til side.

•Sett nøkkelen inn i sylinderen plugg og slå den. Skyv plug tilhenger, inkludert i taste kit av sylinderen å fjerne den. Pass på at pinnene og kilder ikke er forskyves.

•Fjern gamle PIN-koder fra låsen. Sett inn den nye nøkkelen inn i sylinderen koble og bruke pinsett for å matche den nye fargekodet plugger fargekode på taste kit instruksjon kit. Pop dem inn i sylinderen.

•Sett sammen låsen. Skyver sylinder pluggen inn i sylinderen og deretter sette festeringen på sylinderen. Plasser sylinderen tilbake i dørhåndtak og sette knotten på døren.