Hvordan bruke en spikerpistol for gulv

February 24

Hvordan bruke en spikerpistol for gulv

Bruke en spikerpistol for å legge gulv til et hjem eller kontor er det enkelt å endre utseendet på alle rom. Når en spikerpistol er det viktig å bruke forholdsregel hele tiden. Fordi spikeren slippes fra pistolen med stor hastighet, kan skyte deg eller noen andre med en spikerpistol være dødelig. Noen spikeren våpen kan skyte flere negler samtidig.

Instruksjoner

•LED av spikeren og luften kompressoren slangen inn i bunnen av spikeren. De fleste air kompressorer har en metall som dekker over slange munnstykke. Dra dekket tilbake til utsetter slangen. Ikke alle spiker pistoler krever en luftkompressor. Se bruksanvisningen for å finne ut hvilken type spikerpistol du har.

•Hold munnstykket av spikeren pistol fra deg og trykk magasinet. Plasseringen av knappen varierer etter nail gun merke. Sett inn neglene i bladet med den spisse enden vendt fra pistolen.

•Skyv spikeren magasinet opp og på plass. Du kan høre en klikkelyd når magasinet er på plass.

•Plasser gulvet brikkene til sted og slå på spikeren. Slå på luftkompressor hvis du bruker en.

•Plasser tuppen av neglen pistolen til stykke gulv. Trykk ned for å løslate den spikerpistol sikkerhet. Trekke på avtrekkeren for å frigjøre en spiker. Flytte til en annen inndeling og gjenta. Fortsett til alle gulv er installert.