Hvordan bruke en sirkelsag som en tabell Saw

October 22

Bruke en sirkelsag for en tabell så er en innovativ måte å utføre lineær kutte enten på arbeidsplassen eller i hjem-it-din-selferâ € . Du trenger noen materialer til å definere sirkelsagen, men trelast og kryssfiner kan brukes igjen for andre prosjekter.

Instruksjoner

•Still to sagkrakker ca 36 inches fra hverandre, og deretter legge 4-fots kvadrat stykke kryssfiner oppå.

•Bruk målebånd og finne midten av kryssfiner 24 inches i fra alle kanter. Lage et merke med blyant.

•Bruk torget og blyant å gjøre en 8-tommers linje, med midten av linjen på midtpunktet av kryssfiner. Med andre ord, mark to 4 tomme linjer som kjører i begge retninger fra midtpunktet du laget i trinn 2. Dette vil være der så bladet kommer gjennom 3/4-tommen plywood tabletop.

•Plugg sirkelsag i strømuttaket; du må bruke en skjøteledning hvis den så ledningen ikke vil nå. Gjøre en dukkert skåret i kryssfiner langs linjen du merket. Pass den sirkelsag dybde justering er på sitt dypeste innstillingen for dette spranget kuttet.

•Fjern så fra spranget klipp og gjøre et kutt langs første cut-linjen. Vil om 1/4-tommers bredde for bladet til å passe inn i kryssfiner åpningen.

•Bruk carpenter's square justere så med en side av kryssfiner toppen mens så setter inaktiv i åpningen. Bruk blyant merke alle kanter rundt så.

•Bruk 16p spiker og hammer å kjøre neglene delvis i kryssfiner, men ikke gjennom skogen, i ca fire steder rundskriv sager metall baser. Så skal sitte oppreist og negler drevet på de fire hjørnene av sirkelsagen. Bruke hammer til å bøye neglene over metall bunnen av sirkelsag å holde det trygt på kryssfiner.

•Lokk med kryssfiner over så bare sagblad er utsatt for opp siden av bord så tre topp. Bruk den 48-tommers lang 2-ganger-4 og legge det mot sagblad. Bruk målebåndet justere 2-ganger-4 med kanten av kryssfiner så det sitter en lik avstand, foran og bak, fra sagblad til kanten av plywood.

•Bruk blyant merke en tykk linje fra sagblad til hver ende av 2-ganger-4. Denne linjen representerer kanten av knivbladene. Du vil bruke denne linjen "satt" 2-ganger-4 en målbar avstand fra bladet. Med andre ord, hvis du ønsker å klippe en bord til 6 inches i bredde, ville du holde 2-ganger-4-6 inches fra denne linjen. 2-ganger-4 brukes som gjerdet for improviserte tabellen så.

•Still 2-ganger-4 gjerdet ved å midlertidig kjøre 16p negler i en av 2-ganger-4 gjerdet å sikre det i posisjon. Du må trekke negler hver gang du vil tilbakestille gjerde avstanden fra knivbladene.

•Bruk den tre kilen og skyv den til utløseren bytte av sirkulære så så så kjører hele tiden. Du kan bare koble så fra forlengelsen eller stikkontakten for å slå på tabellen så på eller av.

Tips og advarsler

  • Bruke en sirkelsag for en tabell så bør ikke gjøres hele tiden siden noen rundskriv sager bruker en girkasse som stadig må dyppes i et bad av olje. Disse typer rundskriv sager bør bare brukes i en klemme siden utvidet batterilevetid kan ødelegge girkassen. Denne typen improviserte bord så kan være farlige siden det er ingen blad vakt eller Nødstopp-bryteren som brukes.