Hvordan bruke en gelcoat

October 2

Gelcoat er en tykk maling laget av glassfiber harpiks. Pigment legges til gelcoat tilsvarer ingen farge. Glassfiber krever en katalysator for å stivne og gelcoat er glassfiber, det, også, trenger en katalysator for å stivne. På grunn av konsistensen av gel pelsen, må du spray det fra en spesiell spray pistol. Du kan også male gelcoat med en vanlig maling roller, men du vil ikke få en profesjonell finish sånn. Glassfiber og gel coat materialer finner du på din lokale marine forsyning butikken.

Instruksjoner

•Scuff glassfiber males med fine-korns slipepapir og en håndflaten slipemaskin. Sand alle ujevnheter på glassfiber til hele overflaten er glatt og scuffed.

•Plugg luftkompressor og blåse alt støvet av glassfiber. Rengjør overflaten med en fille og aceton. Dette fjerner alle fett eller oljerester som kan forårsake gelcoat å obligasjonslån dårlig eller ikke i det hele tatt.

•Dekk alle dekaler eller Vinduer med maler tape. Dette hindrer at overspray får på feil steder.

•Mix gelcoat og herder som anvist ved hjelp av en liten bøtte og oppsikt pinne. Legge til maling spray pistol som beskrevet i håndboken spray pistol.

•Spray første strøk gelcoat på glassfiber i en tung tåke. For best resultat, gjelde gelcoat så jevnt som mulig. La første strøk begynner å stivne og deretter bruke andre strøk.

•Spray andre strøk av gelcoat på glassfiber, solid dekker overflaten. Fortsette å spray som konsekvent som mulig for å unngå noen kjører. La en gel coat kur før det er fullt herdet.