Hvordan bruke eddik til kontroll lukt

May 3

Hvordan bruke eddik til kontroll lukt

Eddik er en mirakel væske. Utallige sivilisasjoner har gjort bruk av eddik som alt fra noe å bruke til å gjøre vin-making prosessen til en etter-operasjon antiseptisk. En av de mest fordelaktige bruksområder eddik er kontrollere lukt. Det er en effektiv og billig måte å eliminere besk aromaer. Det kan også har den ekstra fordelen av ikke påvirker mest sensitive personer.

Instruksjoner

Hvordan bruke eddik til kontroll lukt.

•Bruk eddik å lage en luft spray. Du kan opprette en forfriskende luften spray som nøytraliserer odors ved å blande en teskje av natron, en teskje av hvit eddik med en pint av vann. Etter væsken stopper skummende, bruke trakt Fyll en sprayflaske. Tåke området og lukt vil bli eliminert. Hvis du vil opprette en mer duftende luft oppfrisker, enkel legge en firedel unse av sage, rosemary eller mynte til din rengjøringsmiddel. La løsningen i et varmt sted for en uke. Strain og trakt væsken inn i en spray herr. Du kan erstatte eple cider eddik, men hvis du gjør, spray ikke på stoff eller absorberende materiale fordi det kan flekken.

•Fjern lukten av løk. Tørk skjærebrett med hvit eddik før og etter hakke løk for å fjerne lukt. Du kan også gni hvit eddik på hendene etter hakke løk for å fjerne lukt fra hendene.

•Bruk hvit eddik fjerne cooking lukter. Det virker alltid som den beste smaker maten produsere mest besk dufter. Hvit eddik kan raskt eliminere problemet ved bare koke en teskje av hvit eddik med en halv pint av vann umiddelbart etter matlaging.

•Fjern lukten av dyr urin med hvit eddik. Bare trykk området tørr med en og skyll med varmt vann. Blande like deler kaldt vann og hvit eddik til et antall som dekker størrelsen på området. Bruke løsningen og la den stå i et minutt eller to og trykk området med en bomull klut til å fjerne overflødig væske. Tillate området den tørke før gå over det eller la pet tilbake.

•Bruk hvit eddik å tørke ut røyk. Eliminere lukt av bedervet røyken er ganske enkelt med en enkel blanding. Besøkende som røyk kan forlate en restoljen lukt, selv om de ikke røyker i ditt hjem. Bare bland en teskje av hvit eddik til en pint av ferskvann, hell i en sprøyta og tåke å raskt nøytralisere lukt. Vent til gjestene har forlatt, selvfølgelig.

•Fjern luktene av sykdom. Når en person blir syk pleier de å generere lukt. Ingen lukt er så skadelige som lukten av oppkast, når de ikke helt gjør det på toalettet i tid. Hvis du har barn kan du forvente det skje. Bare rense området med en blanding av like deler eddik og vann. Følg ved å plassere en bolle av blandingen i området og la den sitte over natten eller i minst 10 timer. Når noen blir syke i en bil, bare gjøre det samme blandingen og la bollen i bilen, med vinduene opp og dørene stengt i minst 8 timer.

Tips og advarsler

  • Bruke hvit eddik aldri cider eller rødvin eddik som kan flekken.
  • Eddik er surt så alltid beskytte øynene.