Hvordan bruke eddik i vaskerom

May 19

Hvit eddik er en allsidig væske. Den kan brukes til å koke og bake, så vel som rent og rense badet. Den har mange bruksområder i vaskerom. Sure egenskapene gjør hvit eddik en effektiv fabrikat å bruke når du vil bleke, lyse og fjerne lukt tøyet. Hvit eddik er ikke dyrt å kjøpe, så bruker den ikke bryte husholdningsbudsjettet.

Instruksjoner

•Liberally helle eddik direkte på cola eller vin flekker på vaskbar, 100% bomull, polyester og permanent trykk bomull tekstiler. Gjøre dette umiddelbart, eller minst innen 24 timer av utslipp fjerne. Vask og tørk stoffene som anvist av stoffet Bekymre Merkelapper.

•Legg 1 kopp full-styrke hvit eddik til skylling syklus i vaskemaskinen for hver Last på Klesvask. Eddik hjelper bryte ned og fjerne Klesvask vaskemiddel rester og gjør tøyet renere, lysere og mykere.

•Plasser stoffer i et vaskeri badekar og helle nok eddik på dem så de er helt dekket, og vri stoffene ut løst, gjøre lyse farger stoppe blødninger. Vasker dem i vaskemaskinen og tørk dem som normalt, etter merkene omsorg.

•Fyll en kopp hvit eddik i badekaret skive å friske og rense ut Klesvask vaskemiddel rester fra din maskin. Kjøre tom maskinen gjennom en regelmessig syklus og la hvit eddik gjøre jobben sin. Gjøre dette hver måned.

•Moisten en klut med hvit eddik og tørk over bunnplaten av strykejernet før du bruker den. Eddik fjerner stivelse og smussansamling så strykejernet vil kjøre jevnt over stoffer. For å rengjøre din jern vannbeholder, fylle den med full-styrke eddik i stedet for vann. Spray og stryke en gammel fille til alle eddik er borte. Fyll tanken med vann. Spray og stryke en klut for å rense den.

Tips og advarsler

  • Hvis du er usikker på om bruk av hvit eddik på et bestemt stoff, teste eddik på et iøynefallende sted før du utfører det anbefalte trinnet.