Hvordan bruke Duct Tape på loftet kanalen arbeidet

August 27

Bruke duct tape på loftet kanalen arbeidet er ikke lenger akseptert som en fast måte å forsegle sømmer og luft lekkasjer i loftet kanaler. Det er fordi over tid ledningskanalen båndet tørker ut og luft lekkasjen returnerer. Aluminiumsfolie-støttet tape og mastik brukes til å forsegle loftet kanalen arbeidet permanent. Når du oppdager en luft lekkasje i en loftet duct søm eller et hull i et loft duct, men kan du bruke ledningskanalbånd som en midlertidig løsning til du bruke et mer permanent segl.

Instruksjoner

•Rengjør området rundt sømmen eller hullet med en fuktig klut for å fjerne skitt og støv. Ledningskanalbånd overholder ikke også støv eller skitt. Ren fra poenget med sømmen eller hull utover 6 inches i hver retning.

•Plasser duct tape på den ene enden av røret sømmen eller hull, trykk det godt på kanalen arbeidet. Legg målebåndet rundt kanalen arbeidet i en krysser mønster mellom de to sidene av sømmen eller hull.

•Tear delen duct tape fra sin roll når sømmen eller hull er dekket.

•Plasser slutten av rull med tape 6 inches fra en side av sømmen eller hull. Trykke båndet hardt mot kanalen arbeidet, og Legg målebåndet rundt røret til det er 6 inches forbi sømmen eller hull på motsatt side. Overlappe båndet med tidligere pakket tape med 1 tomme. Kontinuerlig trykk ned på båndet som du bryte slik båndet overholder rør og pakket tape.

•Tear tapen fra rulle når flyten er fullført.

Tips og advarsler

  • Erstatt ledningskanalen båndet med en mer permanent løsning så snart som mulig.