Hvordan bruke Drywall mudderet som erstatning for tre sparkel

June 23

Hvordan bruke Drywall mudderet som erstatning for tre sparkel

Noen måter å lapp hull, hakk og riper i tre, men ofte riktig tre sparkel er ikke tilgjengelig. Som de fleste boliger og bygninger er omsluttet med gips, er drywall mudderet vanligvis enklere å finne og en god erstatning. Blander opp en gruppe med gjørme er raskt og enkelt, men bruker det bare hvis du planlegger å male overflaten, som drywall mudderet tørker til en hvit finish og vil skille seg ut mot farge og tone av naturlig tre.

Instruksjoner

•Mix gips sammensatt med litt vann i bøtte ifølge forholdet angitt på emballasjen av sammensatt. Rør vannet og sammensatte sammen før du får en tykk, pastelike konsistens.

•Apply drywall mudderet sammensatte med sparkel hull, bulk eller bunnen i din veden overflaten. Bruke en sparkel som er bredere enn hullet du fyller ut så kan du enkelt nivå overflaten av gjørme på overflaten av tre. Fjern eventuelle overskytende gjørma som er sølt mens det er fuktig, med en fuktig klut. Når gjørme tørket, vil det være vanskeligere å fjerne. Tillate sammensatt til å tørre over natten.

•Wrap et stykke av fine grus (240) sandpapir rundt den flate siden av tre og sand overflaten av tre og gjørme over reparasjon stedet. Alltid sand tre flater med korn motsetning til mot korn, som dette vil gi færre klore merker. Kontroller at reparasjonen er glatt på overflaten av tre av kjører hånden over stedet for reparasjon. Hvis det er noen høy kapasitet, holde sliping. Hvis det er noen lav kapasitet, gjentar du trinn 2.

•Paint over området av reparasjonen. Du må kanskje oppdatere hele veggen der reparasjon ble utført hvis malingen ikke samsvarer perfekt.

Tips og advarsler

  • Noen drywall mudderet forbindelser kan kjøpes klar til å bruke, slik at du slipper å blande det selv.