Hvordan bruke den Bissell ProHeat ClearView

December 14

Hvordan bruke den Bissell ProHeat ClearView

Steam rengjøring tepper er en metode for å fjerne dypt nede urenheter fra tepper og området tepper. Bissell ProHeat ClearView damprengjøringsutstyr renset tepper, tepper, møbeltrekk og bart gulv. Bissell renere bruker en kombinasjon av renhold løsning og oppvarmet vann for å rydde opp søl på tepper og bart gulv. Maskinen har også vedlegg til ren hjørner, trapper og møbeltrekk.

Instruksjoner

•Prepare området som skal rengjøres. Bevege møbler og vakuum hele teppet for å fjerne løse rusk og skitt før rengjøring.

•Opprette maskinen til damp Rengjør. Slå håndtaket og fjern vannbeholderen fra basen ved å løfte håndtaket på tanken. Rotere i toppen håndtaket for å åpne og fyll tanken med varmt vann fra springen. Fjern liten rengjøring løsning flaske og fyll med konsentrert rengjøringsmiddel til påfyllingsstreken. Sett vann og såpe dispenser og returnere håndtaket til stående posisjon.

•Still SmartMix slå innstillingen "Normal" eller "Høy trafikk," avhengig av hvor skittent teppe er. For lys jord, velger du "Normal" å bruke minimalt med såpe. Støvsugeren kan også brukes på innstillingen "Vann bare" rens en gang i måneden.

Slå på maskinen og la det varme opp to minutter før du bruker. Oppvarming syklusen varmer vann fra springen til hotteste temperatur for steam rengjøring.

•Hold utløseren ned og lage en jevn pass frem til vått teppe og en tilbake i samme retning. I neste omgang, slipp avtrekkeren til sugekraft opp det skitne vannet. Gjenta til du ikke kan se noe mer vann blir suctioned ut.

•Continue over resten av teppet, Gjenta trinnene ovenfor. Bruk innstillingen "vann" som en siste skylling, om ønskelig.

Tips og advarsler

  • Flekker på teppet, pretreat området med Bissell tøff flekken pre renere og sette maskinen for høy trafikk.
  • Når du bruker innstillingen "Vann bare", både tank og SmartMix flaske må være full av vann eller det vil ikke utbetale.
  • Innstillingen "Bare gulvet" kan brukes på linoleum eller tregulv for å rydde opp søl og søl.