Hvordan bruke Coil kanter med innsats

March 2

Hvordan bruke Coil kanter med innsats

Coil kanter er plast kanter brukes i et landskap som en barriere mellom plener, blomsterbed og veier. Denne typen kanter skisserer form av disse elementene i hagen din mens forebygge gress fra trenge inn forbi kanten av plenen i blomsterbed og veier. Coil kanter holder plenen inneholdt bare hvis installert. Grave grøften, plasserer kanting og installere stakes alle er viktige skritt å installere coil kanter i landskapet.

Instruksjoner

•Bruk hansker for å beskytte hendene mens du arbeider med skitt og kanter. Utforme en hageslange eller tau langs kanten mellom plenen og blomst seng eller sti. Plasser slangen eller tau i ønsket form av disposisjonen, enten det er buet eller rett.

•Fjern alle emballasje eller bånd fra 6-tommers høye coil kanter. Plasser kanting i plenen i fullt sollys. La det sitte og varme opp så det blir mer smidig under installasjonen.

•Skjære linjen for din grøft på utsiden av slangen eller tau med torv kutte spar. Skyv spade på jord loddrett for å skjære gjennom noen plenen på utsiden av linjen. Riste overflødig skitt fra alle deler av fjernet torv. Fjern stykker av torv og kaste dem bort ved å plassere dem ansiktet ned på en kompost haug.

•Till jord langs din kutt å løsne det med en rototiller. Gravingen 7-tommers dyp loddrett langs klippe plenen.

•Unroll coil kanting og plasserer den i grøften. Plasser kanting slik at "V" på bunnen vender blomst seng eller veien siden av grøften. Skyv kanting fast ned i grøften til bare øverste halvdel til en tredjedel av røret på toppen er over bakkenivå. Trykk kanting flatt mot loddrett veggen av grøften.

•Skjære flere lengder kanter fra en andre spolen hvis nødvendig for å fullføre lengden på grøften. Skjær kanting med en skarp kniv. Skyv en kanter kontakt halvveis inn i røret til det første stykket kanter. Hold rør og kontakten på slutten av det første stykket kanter mens skyve tube av den andre delen av kanter over utstående halvparten av kanter koblingen. Trykk de to stykker kanter fast sammen. Lå sekundet i kanter i grøften på samme måte som før.

•Sikker din kanter på plass med kanter stakes. Begynne i en ende av kanting og sett den første innsatsen 3 tommer. Plasser den spisse enden av staven i midten av "V" nederst på kanter. Holde bålet i 90-graders vinkel til kanting, med bøyde slutten mot bakken. Pund innsatsen vannrett gjennom kanting og inn i jorda veggen av grøften. Sett en innsats hver 7 fot langs kanting. Sett inn en eierandel på hver side av to sammenkoblede kanter.

•Backfill jord i grøften mot den synlige siden av kanting. Tamp jorda fast mot kanting å sikre det på plass. Kontroller at jord nivået er lik bakken av plenen på den andre siden av kanting i høyden.