Hvordan bruke Chipping Hammer

September 9

Hvordan bruke Chipping Hammer. Når du gjør riving, kontrollerer chipping hammer standardhoveddokumentet aktivitetene hvor en våt så ikke passer og en slegge vil gjøre mye skade. Chipping betong for installasjon, fjerne mørtel og byste opp fliser er gjort raskere og enklere med denne tidsbesparende oppfinnelsen. Her er hvordan du bruker en chipping hammer.

Instruksjoner

•Les alle produsentens retninger. Det er viktig du vet alt om bestemte chipping hammer å unngå personskade og skade på eiendom.

•Bruk riktig sikkerhetsutstyr. Chipping hammere kaster rusk og støv, og i tilfelle av betong nedriving, etsende kjemikalier også. Være sikker du har kraftig hansker, lange ermer og lange bukser, og viktigst, vernebriller for å beskytte øynene og en maske for å beskytte lungene.

•Grease din litt. Bruk litt fett som fulgte med chipping hammer eller kjøpe fett anbefalt av produsenten.

•Installer riktig meisel for jobben. Hvis du klipper tre, må du bruke en tre meisel, for eksempel. Kontroller også at meisel er riktig størrelse for jobben. Bruke en mindre meisel for å fjerne grout og en større for å fjerne fliser.

•Rengjør din chipping hammer etter at jobben er gjort. Støv og rusk laget med chipping hammer, er det viktig at den rengjøres riktig etter hver jobb. Dette gir din chipping hammer motor lengste livet mulig.