Hvordan bruke Canna næringsstoffer

May 21

Klaser Canna er prangende stauder som vokser raskt for å få en blomstrende eller gi en tykk blokk med fargerike blader. De vokser på stilker som kort som 2 fot eller så høy som 10 føtter, avhengig av hvilken type. Blomstrer se tropiske og vare lenge. De fleste steder er klaser Canna, også kalt canna liljene, lett å vokse. Fordi de vokser fort, trenger de mye næring fra jorden. Det er ikke vanskelig å bruke canna næringsstoffer for å vokse store, vakre blomster.

Instruksjoner

Hvordan bruke Canna næringsstoffer

•Prepare canna sengen. Finn canna sengen på et sted som får full sol. Hvis du har et sted som holder vann godt, er det sannsynligvis et godt sted for din klaser Canna. De blomstre i jordsmonn så legge organisk materiale helt fra starten. Organisk materiale er naturlig enn kjøtt, fett eller meieriprodukter. Du kan lage din egen kompost lagrer gress, løv og vegetabilsk-baserte husholdning søppel og tillater dem å oppløse. Det er viktig at denne saken har brutt ned før du legger det til canna sengen. Legg 2 til 4 inches av dette nedbrutt organisk materiale til nye canna blomsterbed. Hvis du ikke har en kompost haug, kan du kjøpe kompost og avfatte gjødsel på noen hage senter. Hvis du har et landbruksprodukter forlengelse kontor i ditt område, be kontoret å teste pH (eller syre nivået) i jorda. Du finner plasseringen til filtypen office online. Din hage senter kan også være i stand til å teste den. Klaser Canna vokse i nøytrale eller litt sur jord, men vokser ikke i alkalisk jord.

•Et ofte. Klaser Canna trenger rikelig med vann å produsere store, fargerike blomster. Våt sengen grundig en gang i uken i stedet for å vanne ofte i kortere perioder.

•Fertilize din klaser Canna. Klaser Canna vel når befruktet lett, men ofte. Gjødsle noen uker etter planting og gjentar hver fire-fem uker, med generelle hage gjødsel med 5 prosent nitrogen, 10 prosent fosfat og 5 prosent kalium, også kalt 5-10-5. Bruk 1 halvkilo gjødsel for hver 50 kvadratmeter føtter. Dette gir også næringsstoffer for din klaser Canna.

Tips og advarsler

  • Hvis du har rikelig med organisk materiale i canna sengen og legge til flere som sesongen går, trenger du ikke legge til gjødsel.
  • Noen typer klaser Canna gjøre det bra i myrlendt arbeidsområder generelt rik på næringsstoffer. Sjekk om din type canna er en av disse.
  • Klaser Canna er tropiske og subtropiske planter som kan vokse i moderat klima. Men fordi de er en flerårig, de kan dø i vinter hvis temperaturen faller under et visst nivå. Kontroller nøye om canna du er egnet for klimaet. Vanligvis hvis det tilbys lokalt på barnehager og hagesenter, er det sannsynligvis velegnet til ditt område.