Hvordan bruke boraks for Mordene Loppene på tregulv

April 25

Fleas er pesky parasitter som raskt kan hjemsøke hjem hvis den ikke behandles umiddelbart. De lever av blod av verten sin, som vanligvis er dyr, men kan også inkludere mennesker. Loppene på dyr kan drepes med produkter som Frontline eller andre loppe behandlinger. Vask alle sengetøy, klær og andre vaskbare elementer i varmt vann å drepe alle lopper bor i materialet. For behandlinger å være effektiv, må du også behandle møbler, tepper og gulv. Boraks kan brukes på tregulv for å behandle en loppe infestation i ditt hjem.

Instruksjoner

•Sprinkle boraks på tregulv rundt hele huset. Boraks kan også sprinkled på tepper og møbler. Teste et lite område før dekker gulv i boraks å sikre at ingen skade vil skje.

•Vacuum opp boraks etter flere timer. Forlate huset mens du lar boraks gjøre jobben sin. Borax vil drepe voksen loppene umiddelbart etter kontakt. Kaste vakuum bag i en plast søppel pose og slips tett for å forsegle den helt. Kaste den bort umiddelbart utenfor.

• Vent flere dager og gjenta prosessen. Boraks dreper ikke egg, så det er viktig å unngå en reinfestation å behandle hjemme med boraks alle dagene. Loppe egg klekkes etter to uker, så gjentar prosessen med flere uker å sikre alle lopper har blitt eliminert.

Tips og advarsler

  • Holde babyer og dyr klar av boraks.
  • Forvirre ikke boraks med borsyre.