Hvordan bruke boraks å drepe Mold

August 30

Boraks er en vanlig rengjøring kjemisk brukes av enkeltpersoner og industrielle bedrifter. Det sender ikke ut noen giftige kjemikalier når du bruker den, så du ikke trenger å ha noen form for åndedretts maske mens du bruker boraks. Selv om det er oftest brukt for rengjøring porselen produkter som toalett og badekar, er det en effektiv fabrikat å benytte når bekjempe mold helst.

Instruksjoner

•Bruk vakuum skal suge opp noen løse spores som kan være flytende rundt i mold området. Selv om det er best å bruke vakuum med hepafilter for å redusere mengden av sporer fraktet vekk i luften når du er i bruk, er det ikke nødvendig. Se i brukerhåndboken for bruk eller på siden av boksen om vakuum er et HEPA-filtrert vakuum.

•Mix en kopp av boraks med en gallon av vann. Riste eller rør beholderen du blande løsningen i å grundig hisse opp vann og boraks.

•DIP børste børste til boraks blandingen og skrubbe mold bort med pensel. Boraks vil løsne mold's hold på overflaten mens penselen helt fjernes.

•Tillat overflaten tørke. Avhengig av plasseringen av mold og tid på året, kan dette ta flere timer. La boraks tørr i overflaten vil hindre mold vises på denne plasseringen i fremtiden.

Tips og advarsler

  • Fordi boraks brukes til å rense toaletter og avløp er det trygt å utøse gjenværende boraks Løsningen i avløpet når mold fjerning er fullført.