Hvordan bruke blekemiddel som Mold Remover løsning?

July 28

Fleste vet at blekemiddel kan brukes til å bli kvitt mold, men få vet hvordan du bruker den riktig. Bruke mye blekemiddel kan skade overflaten du prøver å lagre, mens ikke forlater løsningen på lenge nok sikrer at mold kan gjøre en enkel comeback. Andre glemmer at du har faktisk fjerne mold, ikke bare drepe den, og ender opp med en overflate som har blitt sterilisert, men fortsatt ser fryktelig. Her er hvordan å bruke blekemiddel trygt og effektivt bli kvitt mold.

Instruksjoner

•Prepare overflaten rengjøres ved å fjerne så mye av mold som mulig og deretter vaske det med varmt såpevann. Bleach vil drepe mold, men det er viktig å fjerne overflødig spores på forhånd.

•Rinse overflaten med klart vann til alle spor av såpe er borte. Tørke den med et rent håndkle.

•Mix opp ni deler vann og en del blekemiddel. Bruke en høyere konsentrasjon av bleike er unødvendig og øker oddsen på at du vil skade overflaten du rense. Bruk farge-safe blekemiddel hvis du rense vinyl, polyester eller annet materiale som er utsatt for gulfarging eller misfarging.

•Sett på gummi hansker og løsningen gjelder moldy overflaten. La bleke air-dry, slik at det på overflaten i minst tolv timer. Dette gir den blekemiddel å drepe mold.

•Rinse den bleike løsningen av og tørk overflaten tørr.