Hvordan bruke basilikum som insektmiddel

September 20

Mosquitoes bærer som West Nile Virus, og andre insekter kan også gi giftige eller irriterende biter. Kjemiske Insektjagende, for eksempel DEET, stinker og kan ha skadelige bivirkninger, spesielt hvis brukes ofte. Naturlig repellents, som basilikum, kan jobbe bedre og er mye tryggere. Følg disse trinnene for å bruke basilikum som et insektmiddel.

Instruksjoner

•Grow din egen basilikum i bakgården, på veranda eller uteplass eller på en innside vinduskarmen. Basilikum vil frastøte mygg når du er i nærheten, og det er en stor matlaging urt.

Kjøp basilikum i råvarer delen av dagligvarebutikk hvis du ikke ønsker å vokse den selv. Kjøpe hver gang du vil opprette en ny gruppe med frastøtende.

•Pack en haug med basilikum blader på en fire oz. kopp vann. La dem bratt for en stund.

•Strain væske og legge til fire oz. vodka. Sette den i en sprøyting flasken for bruk.

•Purchase basilikum i en essensiell olje fra en helsekost lagre hvis du ikke vil bruke fersk basilikum. Legg 2 1/2 tsp. til en kopp 190 bevis korn alkohol, som kan kjøpes i vinmonopol. Overføre til en liten sprayflaske og riste før du bruker.

Tips og advarsler

  • Bruke DEET for insektmiddel bare som en siste utvei fordi bivirkninger er rapportert. Noe satt på huden absorberes direkte, og det er best å unngå giftig kjemisk eksponering.
  • Test din hjemmelaget insektmiddel på huden før det hele. Bruk en liten skvett og vente overnatting etter Bivirkningsgruppen.