Hvordan bruke Baby kluter for andre formål

May 6

Baby våtservietter er veldig bra for stelt deg babyer. Overraskende, kan baby kluter brukes for mange andre ting i tillegg til rengjøring mange søl av babyer. De er fuktig, praktisk, engangs og bare om den riktige størrelsen for en rekke "andre" bruker.

Instruksjoner

•Rengjør opp alle typer ting med baby kluter som svart hæl markerer fra gulv eller stift "kunstverk" fra veggene eller friske og rene bad benkeplater. Også bruke baby kluter for å rengjøre elektronisk al apparater, som støv virkelig stikker til kluter. Bruk dem for å rengjøre tørr slette styrene. Baby våtservietter er flott for tørke ned din flis dusj fjerne såpe avskum rensemiddel i kluter vil bidra til å holde såpe avskum fra gjenoppbygge på dusj veggene igjen.

•Ta baby kluter med deg i bilen for å rydde opp de plutselig søl på din skinnseter. Bruke baby kluter for å rengjøre håndtakene på shopping handlekurver, småbarn og boosters seter i restauranter før du plasserer din liten en i dem. Ikke glem å rense babyens hender så vel som din egen bruker en baby tørke.

•Shine din kjolesko med baby wipes eller bruke dem til ren av skitt eller leire fra din skoene.

•Fjern din makeup med baby kluter, som de er myk, fuktig og disponibel. Du kan også bruke en baby tørk for å fjerne leppestift flekker og flekker fra skjorte krage.

•Bruk baby våtservietter for å fjerne de hvite flekker fra mørke klær som deodorant etterlater.

•Hold din pets Rengjør med baby kluter. Tørk hundens føtter når de kommer å fjerne skitt, gjørme og gress. Også bruke en baby tørke faktisk tørke eller glatt kjæledyret tilbake å fjerne håret de shedding. I tillegg vil din pet lukter frisk og fin.

•Plasser en beholder med baby wipes i håndverket området. De er veldig bra for å fjerne limingen fra fingrene hvis du er i skrap booking eller tørke små fingre av barna som oppdager egne kreative talenter med lim, vann farger og leire.