Hvordan brenne kylling gjødsel

January 8

Kylling gjødsel er i rampelyset i disse dager som fjørfe selskaper og miljømessige grupper ser for å kompensere for effekten av store mengder kyllingen avfallet på lokale økosystemer. En løsning av kylling gjødsel er å brenne den. Mens storgårder kan bruke komplekse utstyr for å brenne husdyrgjødsel deres, kan små bønder lett kast deres kylling gjødsel ved å brenne også.

Instruksjoner

•Contact lokale myndigheter å avgjøre lovligheten av brenne gjødsel på eiendommen. Forskrifter og restriksjoner varierer fra by til by og stat til stat.

•Plasser din brenner plassering klokt. Vurdere typisk mot vind og luft flyt på eiendommen din for å sikre at lukt og røyk fra brennende gjødsel ikke hodet rett for ditt hjem eller dine naboer boliger.

•Samler opp kyllingen avfallet regelmessig. Venter på å samle enorme summer av gjødsel samtidig gjør brenner vanskeligere og også føre til økt gasser og røyk.

•Hold kylling gjødsel på et tørt sted med rikelig med luftsirkulasjon for tre til fire uker før brenning. Fuktighet er en felles problemer med brenning kylling gjødsel og tørking vil begrense effekten av våt gjødsel som du brenner.

•Ignite kylling gjødsel som du kanskje noen brann, slik at å bo i nærheten. Selv om tørking prosessen fører til en mer stabil, forutsigbare forbrenningsprosessen er det alltid mulighet for metan lommer som kan forårsake brann å komme ut av kontroll. Hold et øye på bålet som det brenner å sikre sikkerheten.

•Bruk den samme spot for brenning hvert år. Kylling gjødsel vert sykdom og nitrogen innholdet kan "brenne" planter. Når du har valgt et sted for din brenne haug må du holde det det slik at andre områder av din bolig ikke er i fare.