Hvordan brenne Casing av kobbertråd

February 15

Det er to måter å fjerne plast casing fra kobbertråd. Den første måten er å bruke en wire stripper, og andre er å brenne den. Brennende plast casing fra ledningen er gjort når det er mye av wire som må renses før resirkulering. Dette øker prisen som kobbertråd vil bringe. For små mengder av wire er som 50 feet eller mindre, bruker en mekanisk stripper et bedre alternativ, men.

Instruksjoner

•Plasser burn fat i et åpent område der heten produsert ikke vil føre til en ild i tørt gress eller trær og røyk fra prosessen vil forsvinne før de kan være pustet i konsentrasjon.

•Fyll bunnen tredje av fat med brensel og angi brann til tre med en kamp eller lysere. Feed brannen med ytterligere tre før du igjen med omtrent en tredjedel av en tønne med glødende kull.

•Coil kobbertråd opp tett og plassere den i metall bøtte. Bruk en spade til å opprette et innrykk i glohaugen i bunnen av burn fat som er omtrent halvparten så dypt som bøtte og deretter sted bøtte inne denne innrykk. Plasser ved rundt bøtte å hindre glohaugen angrefrist.

•Se kobber wire nøye. Når bøtte har vokst rødglødende, vil plast casing løsne fra kobber. Når det skjer, kan du bruke stål kroken trekke ren wire opp av bøtte. Holde wire for en liten stund ovenfor bøtte slik at eventuelle gjenværende plast for å dryppe ut av det, så fjerne ledningen fra burn fat. La det avkjøles før håndtering ledningen med bare hendene.

Tips og advarsler

  • Unngå torching kobbertråd for å rengjøre den, som drivstoffet som benyttes vil oppveie prisen får du for resirkulert kobber. Når du bruker en burn fat, være sikker du har nok kobber å gjøre det verdt. Femti til 100 pounds renset vil i de fleste tilfeller bare forskyvning veden og tiden du bruker på rengjøring ledningen.
  • Gjør ikke pusten røyk fra burn fat. Selv om plast er beskyttet fra brenning av bøtta, kan det fortsatt release gasser som er farlig når pustet i konsentrasjon.