Hvordan bøye PVC Trim

August 15

På grunn av sin lite vedlikehold og holdbarhet fortsetter PVC trim å vokse i popularitet. En gang installert, PVC trim varer mye lenger enn tre og utgjør noen problemer. Installasjonsprosessen for PVC trim ligner på metoden for tre trim, inkludert bruk av samme caulk og forseglinger. PVC trim har evnen å bøye, slik at den kan brukes i mange typer installasjonsscenarier. Huseiere kan utføre bøying teknikken enkelt. Følg standard prosedyrer. Varmen brukes til å bøye trim kan være ekstremt farlig.

Instruksjoner

•Determine størrelsen på området der bøyd stykke trim skal installeres. Måle området med et målebånd å bestemme visningsvinkel svingen og hvordan det skal gjøres.

•Velg riktig stykke molding. Plass den på en tabell eller flatt underlag. Slå på varme pistolen. Start på en ende av trim, arbeider mot den andre. Ikke bo på ett sted for lenge, som trim vil brenne.

•Når PVC trim har blitt varmet opp nok begynne danner trim i riktig form med klemmer. Klemme trim ned til tabellen på riktig sted. Fortsett oppvarming sakte til skjemaet har bøyd på plass.

•Tillat PVC minst en time å kjøle seg ned før du berører den. Trim være ekstremt varme. Gjenta denne prosessen for noen andre brikker av trim som skal være.