Hvordan bøye PVC-rør med varme

September 16

Hvordan bøye PVC-rør med varme

PVC-rør må være bøyd og dannet for å opprette PVC prosjekter. Ved hjelp av varme bøye PVC-rør er enkelt og kan gjøres hjemme med lite utstyr som er nødvendig. Oppvarming PVC, frigjør kjemikalier i luften. Derfor bare bøye PVC-rør i et åpent eller godt ventilert område.

Instruksjoner

•Measure røret og mark vinkelen på svingen må på kryssfiner bord. Kompass kan brukes til å opprette buen av svingen, om nødvendig. Mark avstand poeng på vinkel linjen du tegnet. Marker rør hvor svingen starter og slutten.

•Hammer neglene inn merker av kryssfiner forlater minst en halv tomme av spiker utsatt. Dette er skjemaet som hjelper deg med å bøye PVC.

•Plasser en cap på den ene enden av røret og fyll røret med sand. Sand vil sikre røret ikke bøyes som det er bøyd. Sand kan kjøpes på noen maskinvare eller hagen butikken. Sand eller skitt fra verftet fungerer bra. Pack sand inn i røret med en dowel stang samme diameter som røret. Når røret er full av sand plass andre hetten på den åpne enden av PVC.

•Vri på varmen pistol og la den bli varme. Oppføre det hansken å beskytte hendene som du varme.

•Plasser PVC rør 1 tomme fra varmepistol og varme opp området mellom den merkede linjene. Rotere røret som den varmer for å få en jevn varme. Når røret begynner å synke er det formbare nok å bøye.

•Plasser røret på kryssfiner form på utsiden av neglene. Bøye PVC rundt den rundt negler og hold den på plass til den kjøler. Hvis du ikke ønsker å holde røret mens den kjøler, bruke t-stropper til å holde røret på nagle.

•Fjern caps fra slutten av PVC pipe og trykk slutten å løslate sand inne. Skyv dowel stang gjennom røret å fjerne noe fast sand. Vann kan også tømmes til røret til Rengjør innsiden vegger.