Hvordan bøye metallplater

November 4

En maskin butikk bøyer metall med et monster kalt en "pause", på samme måte som du bøye kartong over en tabell kant å få en sving langs en rett linje. Forskjellen er at pause utøver tonn trykk jevnt langs linjen der du vil at metallet bøye, som du ikke kan gjøre med en tang. Hvis du må bøye metallplater selv og ikke har tilgang til en maskin butikk må du finne en løsning. Svaret? Bygg en hjemmelaget pause.

Instruksjoner

Hvordan bøye metallplater

•Drill hull hver 12" gjennom én side av vinkel jern, gjennom 2 av 2x4s og fremkanten av din arbeidsbenk, som vist.Bruk de boret vinkel strykejern merke hullene på trelast, som den vinkel strykejern vil være festet til 2x4s.

•Bolt en vinkel jern til din arbeidsbenk med boret trelast bak det som et avstandsstykke, som vist.Avstandsstykket vil tillate deg å bøye metal til litt mer enn 90 grader, for å kompensere for "våren tilbake" i svingen.

•Sett den 24" lang stykke 2 x 4 trelast til midten av den andre boret stykket trelast å danne et håndtak. Fest det andre vinkel jernet til andre boret stykke trelast, som vist.Være sikker det vinkel jern er på kanten av trelast, som vist.

•Bolt én side av alle 4 av hengslene på vinkel jern som vist og den andre siden av hver hengsel til toppen av din arbeidsbenk, som vist.

•For å bøye metal, sette inn metallet fra bunnen slik at der du vil bøye være er på kanten av vinkel jern festet til din arbeidsbenk, som vist. Klemme metallet. Dra i spaken i retning showet å bringe den hengslet stykke trelast og vinkel jern ned. Når du trekker i håndtaket, vil metall bøye langs dannet av de to delene til vinkel jern.

Tips og advarsler

  • Husk på snekkerens råd: måle to ganger, kuttet en gang? Nå kan du måle to ganger og bøy en gang. Noen størrelse vinkel jern fungerer, men 1" er den optimale størrelsen.
  • Metallplater har veldig skarpe kanter; Bruk Kevlar hansker spesielt designet for å unngå kutt.