Hvordan bøye aluminium blinkende

December 19

Hvordan bøye aluminium blinkende

Aluminium blinkende er en lett, men solid metallplater som ikke ruster. Den brukes på tak nær skorsteiner og noen ganger windows for å hindre regnvannet siver ned i skjøtene langs taket. Siden blinkende selges i ruller, må kutte og bøye det å passe på området taket hvor du installerer den. Bøying aluminium blinkende krever bare grunnleggende konstruksjon verktøy og ferdigheter.

Instruksjoner

•Measure lengden på aluminium blinkende at du trenger for tak prosjektet, bruke et målebånd. Kuttet blinkende av rulle med tinn snips.

•Lay blinkende flatt på bakken. Plasser lenge treverk lengderetningen langs der du vil bøye den.

•Sikker styret til å blinke ved å sende tre til fire C-klemmer til med jevne mellomrom avstander langs brettet. Plass den åpne delen av hver klemme over styret og blinkende. Vri den øverste skruen med klokken for å stramme mot materialer.

•Sett på et par arbeidshansker. Ta tak i kanten av tre med begge hender, bøye ned hvis styret er på bakken. Rulle tre styret fast over for å opprette en sving i aluminium blinkende.

•Vri skruene på "C" klemmer mot klokken for å åpne dem. Fjern klemmer og sett dem til side. Fjern treverk fra blinkende. Blinkende blir bøyd i vinkel du opprettet.