Hvordan Border keramiske fliser

September 20

Hvordan Border keramiske fliser

En rett vegg perfekt set-feltet ark er fin, men det kan se upersonlig. Legge grensen fliser er en måte for deg å stemple din personlige stil på en installasjon. Fliser produsenter tilbyr en mengde glaserte fliser kantlinjealternativene. De kommer i alle slags farger og teksturer; de kan ha reist lettelse eller være glatte og flate. Mange er designet med en endeløs, gjentagende mønster. Du må vite hvordan å utforme grensen flis installasjonen riktig slik at den leses riktig på hjørnene av rommet.

Instruksjoner

•Decide på plasseringen til bunnen av den første raden i resursene nær gulvet. Midlertidig takle en 1 tommers av 2-tommers med 4-fots stripe av tre horisontalt mot midten av veggen. Nivå tre stripen på snekkerens nivå.

•Measure veggen med målebånd for å finne sentrum, bredden. Tegne en perfekt loddrett linje vinkelrett på bunnen stripen av tre.

•Kontroller en flis måle. Legge en 1 tommers ved 2-tommers med 3-fots stripe av tre på gulvet. Angi fliser langs overkanten av tre stripen, og plassere to flis avstandsstykkene mellom hvert panel. Bruke en svart markør for å markere plasseringen av de nederste to hjørnene i hvert panel. Hold denne flis måle opp til loddrett lodd-linjen på veggen, justere en flis hjørne svart mark med loddlinjen. Flytte fliser måleren vannrett over veggen, markere posisjonen for hvert panel fram hvert hjørne.

•Measure siden av grensen flisen. Dekorative kantlinjestiler fliser er vanligvis angitt som murstein, hver ligg to resursene rett under den. Som regel bør den endelige grense flisen hjørne kuttes mindre enn halvparten av bredden på en av feltet flisene. Dette er for kosmetiske grunner. Etter merking veggen, hvis det viser seg grensen flisen hjørne til venstre i midten må kuttes mindre enn i halv, skifte flis måleren til høyre av den vinkelrette lodd-linjen for å øke den endelige kutte lengden på grensen flisen. Re-Mark veggen. Og hvis hjørnet høyre for midten, bytte fliser måleren til venstre for den loddrette lodd-linjen før re merking veggen.

Tips og advarsler

  • Hvis du vil tegne en loddrett loddlinjen, angi en snekker vertikalt mot veggen. Når boblen i glassrør hviler over center merke av røret, tegne en linje på mur benytter nivået som en rettlinjet. Du har nå en loddrett linje.
  • Hvis rommet er slik at det uunngåelig at en kantlinje brikke har halvert mindre enn nøyaktig bredden, velger minst åpenbare hjørnet av rommet for å finne den lille delen av grensen fliser, som via en dør.