Hvordan bør vinduet åpninger være isolert før du installerer nye vinduer?

July 3

Installere nye windows i et hjem kan øke sin verdi, mens også spare huseiere penger på nytte regninger. Nye vinduer er mye mer energieffektiv enn sine eldre kolleger. Men hvis du ikke riktig isolere vinduet åpnes, kan du ikke motta full besparelsene som det ny Vinduer kan tilby. Etter trekke ut den gamle vinduet, er det viktig trinn for å fullføre før og etter installere den nye.

Instruksjoner

•Clear buck rammen av vinduet åpningen av alle materialer som gamle isolasjon og damp barriere materiale. Du bør ha en ren veden overflaten som buck rammen.

•Apply en damp barriere materiale til kantene på vinduskarmen, som DuPont Tyvek. Bruke materiale med en værbestandig tape. Damp barriere øker vann og luft motstand. En materiale som Tyvek er pustende nok å ikke fange fuktighet.

Sette inn det nye vinduet. Ikke plasser noen utvendig eller innvendig trim på plass på dette punktet.

•Fyll noen hull og mellomrom mellom buck rammen og vinduet med batt isolasjon. Rive eller kuttet batt isolasjon i små strimler, noen inches bredt. Skyv isolering på plass løst. Det er best å ikke ting isolasjon på for hardt, slik det er utformet i en fri stat. En skrutrekker eller tre shim vil hjelpe deg å få isolasjon i trange areas. Du kan eventuelt bruke en ikke-utvide skum isolasjon.

•Installer eksteriør og interiør trim, caulking hull og sikre et stramt, værbestandige segl.