Hvordan bør jeg forberede min jord for Planting en Beauty Bush?

March 3

Beauty bush (Kolkwitzia amabilis) er en prangende, deciduous busk som vokser 8 fot i høyden og sprekker i blomst våren. Blomster varierer i farge avhengig av sorten, og alle er svært duftende. Beauty bush er tørke tolerant hvis vokst i sin amerikanske avdeling av landbruk hardførhet-soner 4 til 8. Den beste tiden å plante skjønnhet bush er våren, når all fare for frost har gått.

Instruksjoner

•Measure skjønnhet bush's rootball. Du må vite både bredden og høyden.

•Fjern alle ugress i planting området. Liten angrep kan være gravd for hånd eller med en hakke. Bruk ugressmiddel på større infestations, i henhold til instruksjonene på etiketten. Vent til det anbefalte beløpet etter behandling, eventuelt skal plante skjønnhet bush.

•Bruk en skarp spade å løsne jorden i en 2-etter 2-fot område. Må ikke grave noe dypere enn halvparten skjønnhet Bushs rot ballen. Etter løsne jord og knuse store klumper, rake området til det er glatt og nivå.

•Dig hull dypt nok slik skjønnhet bush's rootball vil sitte 1 tommer over overflaten av jord. Vær forsiktig med å grave for dypt, fordi skjønnhet bush's rootball må sitte på fast jord.

•Slope sider av hullet så det er skål formet og tre ganger bredden på beauty bush's rot ballen.