Hvordan Bonsai en appelsin tre

April 10

Hvordan Bonsai en appelsin tre

Bonsai er en prosess med dwarfing et tre gjennom rot og lem beskjæring og forstandig bruk av vann og gjødsel. Med riktig teknikk, kan nesten alle tre bli forvandlet til en bonsai, inkludert appelsintrær. Appelsintrær er ikke tolerant av kald luft og holdes innendørs i kule måneder i nordlige klima. Hvis gitt forsvarlig behandling, vil en bonsai orange bære frukter akkurat som full-size kolleger.

Instruksjoner

•Velg en sunn oransje sapling - en som har sunn røtter og ingen ødelagte lemmer. Nesten alle oransje treet vil gjøre en god bonsai. Potted sitrustrær som calamondin eller hardfør appelsiner som trifoliate oransje tilpasse seg godt til bonsai beholder kultur.

•Determine hvilken stil bonsai forme oransje treet får. Appelsintrær naturligvis har en oppreist figur som gjør dem en god for formell eller uformell oppreist stilene Bonsai. Andre figurer for bonsai inkluderer skrå, cascade og semi cascade.

•Rinse jord fra treets rot ballen og beskjære bort, om lag en tredel av treets røtter. Bestemme hvilken retning vil være i front av treet. Forme treet slik at det ser riktig fra den siden. Bonsaitrær er vanligvis formet slik at de har en asymmetrisk opptreden med vekslende grener. Plante treet i en beholder med bonsai potting jord. La treet i denne beholderen for ett år før transplanting den i en bonsai beholder.

•Wrap stammen av treet løst i klokkevis med glødet kobbertråd å unngå å skade bark. Bøy treet forsiktig i form, men stopp før bristepunktet. Hvis treet ikke vil bøye helt, vent til det naturlig antar den nye figuren og prøv på nytt. Løsne ledningen når treet vokser til punktet at ledningen er stramt. Når treet vokser naturlig i ønsket fasong, fjerne ledningen helt.

•Prepare potting jord til siste transplantasjon. Karakteren jord med en rekke bonsai sikter med mindre og mindre hull. Kast noen jord som vil passere gjennom en sil med hull i det som er størrelsen på vinduet screening. Denne typen jord vil danne en leire som kan blokkere vann når røttene.

•Thread Elektrisk ledning gjennom hullene i bunnen av potting skuffen. Plass en mesh skjermen i bunnen av bonsai skuff. Trekk tråden gjennom to av hullene i skjermen. Legg et lag av største bonsai småstein fanget i den største sil i skuffen, og legge et lag av leirjord fra andre silen på småstein.

•Trim tilbake grenene av bonsai oransje en uke før transplanting. Kuttet appelsin tre lemmer til størrelsen som de var før planting treet i første potten.

•Løft opp treet fra potten og tease ut røttene forsiktig med fingrene. Skjær tilbake røttene slik at bare de primære røttene og lille mater røttene som fremkommer fra dem fortsatt.

•Plasser sitrus treet i bonsai potting skuffen. Pakk Elektrisk ledning rundt røttene å holde treet oppreist og på plass. Arbeide jord rundt røttene med en spisepinne, starter med jord i neste minste størrelse silen og jobber utover. Dekke skuffen med mose når du er ferdig.

•Kontroller treet daglig ved å stikke en finger 1 tomme inn jord. Vann med en kalkun baster whene jord er tørre.