Hvordan bøndene høste korn?

May 3

Volumet av produksjonen og verdien av harvest er corn den viktigste felt avlingen i USA. Det finnes i en stor andel av pakket mat forbrukerprodukter, og er også en viktig komponent i mange dyr feeds. "Mais belte" refererer til statene som produserer de fleste corn, inkludert Iowa, Illinois, Nebraska og Indiana.

Innhøstingen tid

I motsetning til noen frukter som fortsetter å modne etter høsting, må mais være den største modenhet mulig, mens du fremdeles tillater enkel mekanisk harvest og minimere skader kjerner under behandlingen. Hvis kornet ikke er moden nok, vil produktet være mindre enn fantastisk som fersk forbrukeren gode eller råvare. En for moden avling øker risikoen for kjernen skader og tap til råte og insekter.

Fuktighetsinnhold

Delen av optimal modenhet besluttsomhet ligger i testing fuktighetsinnhold kjernen. Bonden hånden plukker flere ører av korn, skjell dem og tester noen ganger ut av blandet kjerner. Også hun høster en liten del av korn med en kombinere, bland kjerner og teste noen tilfeldige prøver. Høsting av mais, tar sted på 15 til 18 prosent vanninnhold, ifølge University of Arkansas. Anbefalte fuktighetsinnhold på innhøstingen varierer avhengig av klima og mais salg trender.

Skurtresker

En kombinere er en maskin som høster korn av alle slag, og det er bestemt type brukes for korn. Kornet er threshed av sammen, og korn-skall forkastes på bakken. Deretter lagres midlertidig korn i et kammer inni sammen. Når kammeret er full, er korn dumpet i en lastebil seng eller silo før den er solgt.

Korn tørking

Korn kan tørkes videre enten i friluft eller i et tørkerom utnytte elektrisk tørking maskiner. Kostnaden for tørking apparater, som tid og energi å tørke, oppfordrer mange bønder å høste så sent som mulig for å sikre optimal tørrhet før å høste.

Selge korn

Korn er tatt til heis, der korn felleseie er lagret. Heisen er lastebilen veie før og følgende dumping korn i silo for å fastslå vekten av korn. Fra heisen selges korn for å mate selskaper, sirup produsenter og andre.