Hvordan bøndene høste druer?

July 6

Hvordan bøndene høste druer?

Høsten er en travel og produktiv tid for drue bønder over hele verden. Når druene er moden, må høsting begynne. Bønder som vokser druer for å spise eller lage vin vanligvis har sine druene høstes for hånd. Druer til juice eller gelé er ofte maskin-plukket. Uansett, druer må være på høyre scenen av modenhet før de kommer av vintreet.

Typer

Druer av ulike Vitis vinifera er innfødt til Europa, middelhavsområdet og deler av Sør-Asia. Denne rekke drue blir også vanlig i California og blir nå dyrket over hele verden. Disse gruppene er dyrket som tabellen druer og vin, rosiner, juice og noe syltetøy. Druer innfødt til østlige Nord-Amerika er fra gruppen Vitis labrusca; Concord druer er en av disse typene. Denne arter av drue brukes til søte druesaft og syltetøy og jellies.

Geografi

Druer trenger full Søn for å modne, så de er plantet på Sør-vendt skråninger. Nordvendt felt og lavtliggende områder vanligvis bli kaldere lenger, så druer ikke er egnet for disse områdene.

Se etter modenhet

Druer fortsetter ikke å modne en gang tatt fra vintreet slik noen frukter vil, så de må være fullt ut modne før de høstes. Den vanligste metoden for å avgjøre om druer er moden er å smake på dem. Smaken av drue bør være søt og full. Hvis det er fortsatt bitter, er det ikke ennå modne. Farge og størrelse av druer er også store indikatorer på modenhet. Selv om fargen på druer endres når de modne, er farger ikke alltid den beste måten å fortelle hvis en drue er moden. Når full størrelse og på topp farge, moden druer gi litt å ta. De bør ikke være veldig vanskelig.

Høsting for hånd

Druene høstes for hånd med hånden saks eller en kniv. Drue klynger er forsiktig trukket fra vintreet og beskjæres på stammen med saks eller kniv. Noen stamme skal stå for enkel håndtering. Drue klynger er så plassert i en drue kasse eller andre brett slik at de ikke er stablet oppå hverandre.

Maskinen plukket

Bruke en maskin til å plukke druer gir bonden enkel ikke å høste for hånd og også muligheten til å høste natten når temperaturen er kjøligere. Drue-plukking brukes vanligvis til juice eller bevare druer, ikke for druer skjebnebestemt for tabellen eller vin. Selv om forskjellige maskiner fungerer på ulike måter, riste de fleste maskiner raden av druer de rir over, som gjør druer å falle på transportbånd. Druene er deretter overført til rutsjebane som setter dem i en lastebil vanligvis trukket av en traktor.