Hvordan Bolt Safe til en underetasje

April 9

Hvordan Bolt Safe til en underetasje

Når du har låst trygg, så lenge du har holdt kombinasjonen til deg selv, er dine eiendeler sannsynlig å være på plass før du vil låse opp trygg igjen. Dessverre, en pasient tyv kan beslutte å stjele hele trygge. Som en forholdsregel mot dette, utformer de fleste gulvet trygt produsentene safe å bolt på gulvet, og det er par etasjer i i et hjem som er bedre egnet for dette enn den i kjelleren. Med bolter gjennom betong er det liten sjanse for en tyv med dine lukkede eiendeler.

Instruksjoner

•Bruk et nivå for å kontrollere gulvet nivået av kjelleren på plasseringen der du vil plassere trygge. Du så få gapene mellom bunnen av safen og underetasjen som mulig. Kjør baren nivå over gulvet med lys under den fra en lommelykt. Merk en høy eller lav flekker. Bruk en konkret jeksel til å male høy kapasitet nivå og deretter vakuum betong støv. Fyll lav flekker med selv utjevning sammensatte. Tillate sammensatt tørke nivå. Sted trygt i posisjon.

•Åpne trygge dør og fjerne noen av de interne inventar som hyller. Finn predrilled monteringshullene trygt nederst.

•Bruk en hammer drill å bore hull gjennom monteringshullene i betongen i underetasjen til en dybde på 3 inches. Lage bestemt å bruke alle monteringshullene tilgjengelig. Tømme de boret hullene av betong støv med slange vedlegg av vakuum.

•Plasser ermet anker bolter i hver av de boret hull og trykk nedover til de lå flush med bunnen av safen. Boltene med en skiftenøkkel åpne ankere og sikre bolter og trygt på plass.

•Bytt interne inventar av safen og bruk det som du normalt ville.

Tips og advarsler

  • Bolt papirstørrelsen kan variere avhengig trygt produsenten. Lese det trygge brukerhåndboken for presis bolt type og størrelse krav.