Hvordan Bolt en Toalett Tank til toalett

April 11

Med todelt toalett omfatter installasjonen bolter tanken på toppen av bollen, som er vanligvis plassert over drainpipe først. Du kan også bolt tanken til bollen først, og installere de to stykker som én enhet på drainpipe. Koble to og deretter installere dem sammen, men skaper en tyngre belastning for å løfte og installere. Husk å ta alle de nødvendige komponentene, fordi tilkoblingen mellom tank og bolle er avgjørende for hvordan toalett funksjoner, og hvorvidt det lekkasjer i visse områder.

Instruksjoner

•Skyv tank-å-bolle pakningen, som er store, koniske gummitetningen, i store flush hullet på toppen av bollen, bak setet området. Det kalles også et strå-pakning. Plasser pakningen med den smale enden ned.

•Løft opp tanken og forsiktig plassere den direkte på toppen av bollen. Kontroller store mutteren på bunnen av akvariet, som kobles til flush ventilen inne akvariet, går inn i tanken-til-bolle pakningen. Også linje to eller tre mindre hullene i bunnen av tanken med tilsvarende to eller tre hullene på toppen av bollen.

•Plasser en gummi skive over hver av mindre hull tank nederst. Sett inn en bolt ned gjennom hver skive og hullene.

•La metall vaskemaskinen på hver bolt, fra under. Følger med en mutter på hver bolt, hånd stramme hver. Hold hvert bolten hodet stødig innenfor akvariet med en skrutrekker, og Avslutt stramme hver mutter med en socket skiftenøkkel, utstyrt med riktig størrelse socket. Stramme ikke nøtter, eller du kan sprekk bollen.

•Koble på toalettet tilførselen linjen til utkobling ventilen, hvis den ikke allerede er festet. Stramme med en skiftenøkkel. Koble større mutteren på den motsatte enden av supply linjen til gjengede fylle ventil skaft som stikker fra bunnen av tanken. Hånd skru mutteren og stram det ytterligere en kvart vridning.

•Start utkobling ventilen klokken, fylle tanken med vann. Skylle toalettet og se etter eventuelle lekkasjer under tanken eller forsyning linjetilkoblinger.