Hvordan bølge blokk en overvåking godt

June 21

Hvordan bølge blokk en overvåking godt

En bølge blokk er et verktøy som vel borerne prøvetaking teknikere bruk å rengjøre en brønn etter installasjon eller sediment akkumuleres i godt over tid. Bølge blokken ser ut som en stempelholderen. Grunnleggende bygging inkluderer en plate omgitt med gummistrikk koblet til en lang håndtere. Gummi på platen vil skrape innsiden av casing og skjermen for å løsne materialer fra datakanalen. Godt fagfolk bruker en godt pumpe i forbindelse med bølge blokken fjerne sedimenter og bøter fra vannsøylen.

Instruksjoner

•Uncap overvåking godt og plasser lokket opp ned på plastfolie å holde den ren.

•Sett bølge blokker i overvåking godt casing. Sidene av bølge blokken bør ta innsiden av kabinettet, men bør være over kan bevege seg fritt i brønnen.

•Skyv og trekk bølge blokkere langs hele lengden av overvåking godt casing og skjermen. Gjenta prosessen til innsiden av kabinettet er ren.

Tips og advarsler

  • Bruk en nedsenkbar pumpe godt for å fjerne sedimentet som bølge blokken løsner og gjenta prosessen til vannet i godt går klart etter benytter bølge blokken.
  • Hvis overvåking godt er forurenset, skal du kunne avhende noen vann fjerne fra brønnen og rengjør bølge blokken etter bruk.