Hvordan bløtgjøre Klesvask vann

September 10

Hvordan bløtgjøre Klesvask vann

Hard Klesvask vann kan føre stiv, kjedelig fargede klær. Det er mange forskjellige metoder for å bløtgjøre Klesvask vann, inkludert moderere nivåer av vaskemiddel, med ulike væske og mekanisk vann bløtgjøringsmiddel og legge eddik under skyll syklus. Etter at vannet hardhet, som kan oppnås ved rådgivning vannet ditt firma eller en utenfor firmaet, kan tiltak iverksettes å bløtgjøre Klesvask vann og forynge klær.

Instruksjoner

•Reduser slitasjen mengden vaskemiddel brukes. For vann som ikke er for vanskelig, bruk halvparten av vaskemiddel etterlyste. En halv kopp boraks kan legges til en vask Last, i tillegg til redusert vaskemiddel, til myke Klesvask vann tilstrekkelig.

•Kombiner ½ pund vask brus, ¼ pund av boraks og en gallon varmt vann i en utvasket mugge. Legge til en kopp denne hjemmelagde kalkfilteret i en vask med vanlig sentrifuge belastning i tillegg til normal mengde vaskemiddel å bløtgjøre Klesvask vann.

•Purchase en mekanisk kalkfilteret. Mekanisk vann bløtgjøringsmiddel er knyttet til de viktigste vannforsyningen av et hjem, så de vil mykne vann i dusjer og kraner. De kan være dyrt, men er lang varig og kan kjøpes fra butikker oppussing.

Kjøp kommersielle vann Tøymykneren fra butikker. Dette er en rask og enkel løsning for hardt vann kan legges med vaskemiddel vaske en Last på Klesvask.

•Fyll halv kopp med eddik i vaskemaskinen under siste skylling syklus. Dette myke Klesvask vann og klær, samt fjerne flekker og lyse farger. Destillert hvit eddik fungerer best, men eple cider eddik kan brukes også.

Tips og advarsler

  • Kombinere flere av disse metodene til å motvirke hardheten og produsere lys, myke klær etter hver vask spesielt hardt vann.
  • Alltid ha en profesjonell installere mekanisk vann bløtgjøringsmiddel. Hvis rør er skadet, kan dyre reparasjoner være nødvendig å gjenopprette vannet til huset.