Hvordan blir jeg kvitt spurver Under min Bush?

September 27

Hvordan blir jeg kvitt spurver Under min Bush?

Huset spurver har vært i USA siden 1850, og har gjort seg hjemme i hulrom i huset Taktekking, under verandaer og andre steder hvor de kan plassere et reir. Dette er greit fordi fuglene utgjør ingen reell trussel. Imidlertid kan de bli en plage, forlater avføring eller dykking på folk som får for nær til reiret. Når dette skjer, er din beste løpet av handlingen å skremme de bort.

Instruksjoner

•Ta birdfeeders fra din hage å hindre fugler. I tillegg Fjern busker som produserer bær. Du ta ut noe som trekker fugler i. Spurver ikke bare se for mat selv, de har også en tendens til å se etter og angripe andre fugler. Når fuglene har forlatt området, kan du gjeninnføre visse typer frø, som sunflower frø, hvilke ikke er appellerer til spurver.

•Trim busk. Velg et par avdelinger og skjær dem tilbake i busk lage hull, som reduserer dens evne til å huse fuglene. I tillegg Fjern noen busker i landskapsarbeid så det ikke er for pakket med planter. Mindre ly er ikke appellerer til spurver.

•Opprette en figur av en ugle eller noen andre rovfugl på en veranda eller langs kanten av taket ditt. Spurver er ofte redd, tenker at de kan spises.

•Plugg åpninger som hull i et innlegg slik at spurven ikke bare flytte fra bush til et annet sted i gården.

•Plasser en spurv felle nær bush. Hvis alle ellers svikter, og de er fortsatt henger, er det bare valgmuligheten igjen å fange og drepe dem. Kontroller fellen to ganger om dagen hvis en er fanget. Kast døde fuglen i en plastpose, og deretter vaske fellen.