Hvordan bli sittende fast bolter løs

December 25

Hvordan bli sittende fast bolter løs

Bolter utsatt for fuktig eller fuktige forhold til slutt begynne å rust. Ikke bare gjør hodet av bolten bli rusten, men fuktigheten kryper i trådene i bolten rundt kantene, forårsaker bolten å bli svært vanskelig å fjerne med bare en skiftenøkkel. For å fjerne slike en bolt, er det viktig å første rene som mye av rust fra hodet og tråder som mulig og deretter bruke et smørende løsemiddel å hjelpe bolten snu.

Instruksjoner

•Fyll full-styrke eddik i en spray flaske og sjenerøst spray fast bolten. Nyt bolten hodet godt slik at noen av eddik siver mellom hodet av bolten og metallet den er skrudd inn. Pensle kraftig med en stålbørste og la suge i to til tre minutter. Bruke en sjenerøs mengde eddik til bolt og pensel igjen. Utføre dette trinnet minst tre ganger eller til leder av bolten begynner å bli skinnende utseende.

•Spray en tung strøk av gjennomtrengende smøremiddel spray rundt kantene på bolten hodet under forsøk på å få så mye som mulig å trenge inn i trådene i bolten. La materialarbeid på fast bolten i minst fem minutter, og gjenta dette minst tre ganger.

•Plasser et riktig størrelse åpne slutten fastnøkkel til bolten hodet og skyv metall røret på den andre enden som en innflytelse håndtak. Bruke økt press på røret "håndtak" til bolten begynner å løsne. Hvis bolten fortsetter å være sta, bruke en hammer og forsiktig Trykk på hodet av bolten flere ganger (ikke bruk for mye kraft med en hammer) og forsøk igjen å fjerne bolten med wrench og rør håndtak forlengelsen. Bolten bør bryte fri på dette punktet.

•Når en siste utvei hvis bolten fortsatt ikke har løsnet, la den tørke en ekstra halvtime og gjelder varme til bolten hodet med en bærbar lykt til leder av bolten blir en kjedelig rød farge. Tillate bolten hodet for å kjøle seg ned i to eller tre minutter og Fjern. Oppvarming av en fast bolt forårsaker metall å utvide litt, og la det avkjøles i noen minutter etter oppvarming tillater det å kontrakt, øker muligheten for endelig å få den fjernet.

Tips og advarsler

  • Ikke treffe håndtaket av skiftenøkkelen med en hammer mens han prøver å bryte en fast bolt gratis, det kan forårsake bolten hodet for å bryte. I denne situasjonen må en profesjonell være forberedt på å gå resten av bolten og muligens re tråd bolt-hull koster en betydelig mengde penger.
  • Aldri spray en oppvarmet bolten hodet med mer gjennomtrengende spray, som mange slike spray er brannfarlig. Pass for noen spray brukt tidligere har tørket helt også før du prøver å bruke en lommelykt.