Hvordan bli kvitt Yucca rot

June 8

Hvordan bli kvitt Yucca rot

Yucca er en ørken utseende spiky busk med høye blomsten stilkene som skyter fra midten av anlegget. Bladene er i hvit, klokke-formede blomster, noe som gjør dem til et interessant tillegg til landskapet. Hvis du vil kvitte seg med din yucca, skjønt, vil du finne det er vanskelig. En yucca er dypt rotfestet og langvarig, noen ganger vokser i mer enn 100 år, ifølge Utah State University. For å bli kvitt din yucca gang for alle, må du fjerne eller drepe alle sine røtter. Ellers vil den bare vokse tilbake.

Instruksjoner

•Bruk tykk hansken og gamle, tykke klær som dekker kroppen. Deretter kuttet ned yucca med et par beskjæring og en hånd så, om nødvendig. Kast plantedeler i papirkurven i en tykk, bygging bag doblet inne en annen konstruksjon bag. Ikke kompost en yucca.

•Dig ut røttene med en spade eller spade. Grave så dypt og bredt som mulig for å få hvert eneste rot. Deretter går gjennom jorden med en sil, hvis mulig, å finne og avhende alle rotstokker eller pups.

•Fyll hullet med jord og hvis yucca vokser tilbake, røttene er for dypt til å grave ut. Skjær ny vekst tilbake til bakken og umiddelbart male på et ikke-selektive ugressmiddel som glyfosat med en pensel. Du kan også dekke området med seks lag av papp eller avis og deretter dekke det med mulch skjule lagene. Erstatte papp eller aviser som det brytes i minst åtte måneder å sulte yucca røttene til døden.