Hvordan bli kvitt vinduet kondens vinteren

August 15

Hvordan bli kvitt vinduet kondens vinteren

Kondens på windows er normalt vinteren som vinduet er utsatt til bitter utendørs temperaturer og varm varmen innendørs. Som følge av de to distinkt forskjellige temperaturene danner vinduet fuktighet, som vises som perler av vann eller tåke på windows. Mindre kondens er ikke et problem, men store mengder fuktighet kan skade veggen som omgir vinduet og øke mold produksjonen i ditt hjem. Ved å justere ditt hjem i temperatur og fuktighet, kan kraftig redusere og eliminere vinduet kondens i kaldt seaon.

Instruksjoner

•Åpne windows i 20 til 30 minutter. Et tett hjem har høy luftfuktighet og øker mengden av kondens på vinduene. Lufting ut ditt hjem for en kort periode fordriver noen av fuktighet i luften at kald luft i.

•Juster luftfukteren er innstillingen. En bærbar eller furnance luftfukter satt for høyt øker fuktighet i luften og forårsaker vinduet kondens. Lavere luftfukteren til 30 til 50 prosent luftfuktighet å balansere mengden av fuktighet i ditt hjem og hindre muggvekst.

•Bruk en bærbar avfukteren i rommene som har vinduet kondens. En avfukteren absorberer fuktighet fra luften å gjøre miljøet tørrere og fjerner fuktighet som forårsaker "svette" windows.

•Vri på sentral luften enhetens ventilasjon fan. Viften skyver luft i hele hjemmet å jevnt distribuere fuktigheten og hindrer fuktighet i samler i et bestemt rom. Kjør ventilasjon fan til ikke mer enn én eller to timer om dagen å hindre toppene i elektrisitet bruk.

•Unngå over vanning planter. Planter trenger regelmessig vanning for å overleve, men overwatering øker mengden av fuktighet i hjemmet ditt, som kan også føre til vinduet kondens.

Tips og advarsler

  • Åpne din peis demper for å sikre riktig ventilasjon i hele hjemmet.