Hvordan bli kvitt veps i en garasje

December 14

Finne en veps hekker i garasjen kan være en oppsiktsvekkende og farlig situasjon. Mange mennesker er allergisk mot gift på veps, og kanskje ikke engang vet til stukket. Avhengig av hvilken type veps og plassering av reiret, kan ringer en profesjonell for å ta vare på fjerning være det beste alternativet. Men for de som foretrekker å prøve det selv, er det sikkerhetstips å følge og få skritt som vil gjøre prosessen mye enklere.

Instruksjoner

•Prepare området. Hvis garasjen er knyttet til huset, kontroller at alle dører og vinduer i huset er lukket. Med noen fjerningen finnes det alltid sjansen for å forstyrre veps og gjøre dem mer aggressiv enn vanlig som forsøker å forsvare sine hjem. Sikre at barn og andre familiemedlemmer er garasjen og godt vekk fra de omkringliggende områdene utenfor. Sette kjæledyr i huset for å holde dem fra å bli stukket også.

• Vent til natt. Veps er mye mindre aktive om natten, gjør fjerningen enklere. Avhengig av år, kan det også være verdt å vente på været slå kaldt. Hvis garasjen er ubrukt eller unneeded og det nærmer seg vinter, vurdere å vente. Kaldt vær vil drepe veps, gjør reiret enkel å fjerne.

•Opprette feller. Dette kan sterkt redusere antall veps svirret rundt reiret når det endelig tid for å fjerne den. De mest effektive lokke fellene kan finnes på jernvareforretninger, og generelt vil være vellykket på å fjerne mange av veps. Avhengig av reiret, kan det være nyttig å få flere feller. Hjemmelaget feller kan også være effektiv. Fyll en stor bøtte halvveis med vann. Over vannet, suspendere agn; en slags kjøtt fungerer vanligvis best. Etter mating fly veps instinktivt ned i vannet, hvor de vil dø. Agn må endres hver par dager. Tetting garasjen vil bidra til å holde utenfor skadedyr kommer. Avhengig av reiret, kan dette ta flere sykluser av innstillingen feller å sette en alvorlig bulk i koloniens befolkningen.

•Sett på verneklær og spray reiret. Det finnes en rekke kommersielle veps og hornet spray i jernvareforretninger. De fleste reir har en inngang hull hvor insekter kommer og går. Da fellene har gjort sitt arbeid, bør det være mulig å komme nær nok til reiret natten spray det. Dette også gjøres flere ganger. Hvis reiret er inne en arbeidsbenk eller andre bortgjemte området, kan det være mulig å spray hele området med plantevernmidler, og deretter lukke skapdører å la plantevernmidler gjøre sitt arbeid. Alternativt forsegle garasjen etter sprøyting insektmiddel for å sikre maksimal effektivitet.

•Når fellene og spray, de fleste av veps bør være borte, så det er på tide å fjerne reiret. Hvis det er i et område som ikke er lett tilgjengelig, er legger ned en presenning og bryte reir hånd en mulighet; Husk å bruk tunge klær. Hvis reiret er i et hjørne eller innen rekkevidde, slip du en kraftig søppelpose over reiret. Bryte den, og deretter zip knytte posen.

Tips og advarsler

  • Hvis reiret er i et utilgjengelig eller ubeleilig sted, kan du ringe en profesjonell for å fjerne den.
  • Bruk beskyttelsesklær hele tiden, og sikret ved halsen, håndledd, og ankler og sørg for at huden så mye som mulig er dekket.