Hvordan bli kvitt ugresset skal plante grønnsaker

June 29

Hvordan bli kvitt ugresset skal plante grønnsaker

Det første trinnet i å snu en beskjeden, nedlagt hage boks eller ledige mye i en grønnsakshage er alltid å bli kvitt ugresset. Men untended utendørs mellomrom etter hvert blitt så kveles med ugress som trekke uønsket plantene manuelt er urealistisk, og masse ugressmiddel kan kompromittere fremtidige vegetabilske tomten. I slike tilfeller, en gartner bytte langtidsplanlegging for muskel og kjemikalier.

Instruksjoner

•Plan hagen din lapp utvinning så det er fullført i tid for planting. Hvis du plante tomater, må være du klar når den dagtid temperaturen når et gjennomsnitt på 60 grader Fahrenheit og jord temperaturene er i den øvre 50s Fahrenheit i ditt område. I de fleste tilfeller vil arbeidet å gjenvinne en stor hage for grønnsaker starte sent i høst og konkludere i tidlig til midspring, så oppmerksom planlagt arbeid datoene på kalenderen eller planner.

•MOW hage lappen å hogge ned eksisterende ugress.

•Lay ut overlappende svart plast plater over en hage patch-anker sheeting med steiner, murstein, betong blokker, logger, eller hva er hendig. Forlate plast sheeting i stedet for minst tre måneder å sterilisere bakken og drepe ugress. Hardfør ugress kan kreve enda lenger, så la sheeting tidlig og la det så lenge som mulig.

•Fjern sheeting og gjødsle bakken, siden ugress har sannsynligvis oppbrukt det av næringsstoffer. Kompost eller gjødsel er et godt valg for Organisk gjødsel. Hvis du bruker en kjemisk gjødsel, Velg ett basert rundt grønnsakene du vil plante. Tomater krever høye fosfor, middels kalium og lave nitrogengjødsel. Uansett hva du bruker, rake det i jorden med en jern rake.

•Patrol gjenopprettet hagen etter planting for retur av ugress. Noen ugress er så hardføre de kunne ha overlevde sterilisering. Dra opp røttene av disse overlevende ved hjelp av en hakke, og eventuelt en mattock eller spade.