Hvordan bli kvitt termitter bruker en grøft

October 16

Din vegger eller gulvplanker har buler, slitasje eller fuktighet flekker? Det kan være verdt sondering overflaten med en skrutrekker til å se om det er et tegn på tre skade og gjørme rør å finne ut om ditt hjem blir invadert av termitter. Heldigvis kan du slå tilbake eller enda utrydde underjordiske termitter gjennom grøfting. Det er mulig at disse skadedyr ikke har bygget et reir inne din hjem ennå, som de begynner å bygge et reir under jorden.

Instruksjoner

•Dig en grøft utenfor hjemmet rundt hele fundamentet som er 8 inches bredt og 10 inches dyp. Danne grøften slik at det er litt skrå mot snarere enn av basen Foundation. Hvis hjemmet brygge-og-beam grunnlag, grave grøfter i samme dimensjon rundt hver bjelke og på begge sider av eksponert foundation.

•Les instruksjonene på etiketten av termiticide nøye. Etiketten skal fortelle deg hvor mye vann for å legge til plantevernmidler før programmet og hvor mye bør brukes per fot av grøft.

•Apply riktig mengde termiticide i hele grøften.

•Dekk grøften tilbake opp med skitt som ble gravd ut.

•Dekk baser konfigurerer termitt agn rundt grunnlaget å utrydde termitt kolonien. Termitter som kommer i kontakt med fellen vil innta en gift og bære den tilbake for kolonien, til slutt fører til døden.

•Contact en ekspert Skadedyrkontroll selskap, registrert på statens pest kontrollen bord, undersøke forsikre at ingen underjordiske termitt kolonier har gjort reir inne i ditt hjem. Spør naboer og venner som har hatt termitt problemer for anbefalinger.