Hvordan bli kvitt sta matpartikler på en Pan

September 11

Hvordan bli kvitt sta matpartikler på en Pan

I ferd med å slå ut hjemmelagde måltider, du noen ganger forlate mat i stekepanne eller kjele litt lenge og det blir godt festet til bunnen og sidene av pannen. Noen ganger lar en bakt mat en hard skorpe eller en klebrig, gummy rotet i pannen som synes umulig å fjerne. Det er måter å kvitte seg med sta matpartikler og gjøre din kokekar skinnende rene.

Instruksjoner

•Sett en vask sil i vasken avløp, ordnet slik at det beholder ikke vann, men vil belastningen ut store partikler av mat. Dette er ikke nødvendig hvis du har en søppeltømming og bruker den siden av vasken.

•Plasser panorere i bunnen av det synke og fyll kjelen med kokende vann.

•Legg en liten mengde natron og dekke det med sin egen lokk eller en flat tallerken beholde varmen. La pan suge for en time eller mer. Overnatting vil være nødvendig i noen tilfeller.

•Fjern dekselet fra den avkjølte panorere og sett til side. Hell ut innholdet i pannen. Kontroller at partikler av mat som løsnet anstrengt ut gjennom silen synker uten en søppeltømming. For synker med en disposisjon, kan du bruke bryteren veggen å aktivere salg og deretter slå den av.

•Scrub innsiden av pannen med et kjøkken skrubbe børste eller skrubber pad å fjerne gjenværende partikler av mat og hell ned i vasken, straining vannet eller bruke salg igjen.

•Vaskestasjonen tømmes pan i varmt såpevann vann å fjerne sist av fet filmen. Skyll i varmt vann.