Hvordan bli kvitt snekker bier uten å drepe dem

March 6

Hvordan bli kvitt snekker bier uten å drepe dem

Store snekker bier kan lett forveksles med Humler, men ifølge University of Kentucky samarbeidende forlengelse tjenesten, "den øvre overflaten av deres mage er Bart og skinnende svart. bumble bees har en hårete mage med minst noen gul midtstripe." Noen slags bee kan være en utmerket pollinator og en hyggelig naturlig tillegg til et utendørs hage. Men i motsetning til vanlige bier foretrekker snekker bier konstruksjoner å ringe hjem. Mange huseiere befinner seg i en merkelig situasjon av villet lagre utseendet på huset deres uten å skade bier. Svaret er enkelt på papir, men litt vanskelig å utføre.

Instruksjoner

Opprette vakuum

•Se omkretsen av sugeslange nederst på den klare, engangs plast koppen, ved å bruke flyttbare markøren. Kuttet ut sirkelen med saks eller liten kniv.

•Feed vakuum slange gjennom innsiden av sokken til stoffet er strukket flat på slutten. Holde sokken på plass ved å pakke gummistrikk tett rundt sokken. Sokken hindrer bee får sugd inn støvsugeren.

•Passer spissen av vakuum slangen som har sokken på tett gjennom bunnen av koppen, gjør at det er ingen store mellomrom hindre et vakuum segl. Senere vil du bruke papp ark for å lukke bee vakuum fellen.

Felle og flytte bier

•Locate alle hullene opprettet av snekker bier i tre overflaten du vil fjerne biene fra. Hull er vanligvis helt rund og om 5/8 tommer i diameter.

•Plugg i støvsugeren og passform vakuum fellen hardt mot en av snekker bee hullene. Slå på støvsugeren og slå den av når en bie vises i cup. Litt trekk koppen fra hullet mens raskt skyve papp arket med den andre hånden til å dekke de cup, fangst bee. Dette må gjøres i én bevegelse, nesten som om du er scooping koppen av veggen med papp. Målet er å hindre bee fra rømmer fra koppen eller gå tilbake i hullet.

•Instruct assistenten til å holde fanget bee inni koppen med papp mens du forsegle hullet med tre kitt. Gjenta dette for hvert hull du finner.

•Release fanget bee som langt fra sitt opprinnelige reir som mulig. Unngå slippe bier nær dine naboer eiendom.

Tips og advarsler

  • Ikke prøv å fjerne snekker bier hvis du er allergisk mot bie stikk. Menn stikke ikke, men kvinner kan.