Hvordan bli kvitt sludd på oppkjørsler

March 13

Sludd er laget av regndråper som fryse som de faller, og sprette upon inntrykk med bakken eller andre objekter. Under en kald spell, kan sludd danne ark av is på oppkjørselen din, gjør det vanskelig å gå eller kjøre. Sludd kan også blande med snø, som skjuler isen laget og gjør situasjonen enda mer farlig fordi du skrånende se glatt isen. Fjerne sludd fra oppkjørselen tar en kombinasjon av manuell arbeidskraft og kjemikalier.

Instruksjoner

•Shovel så mye snø og løs sludd av oppkjørselen som mulig. Gjøre mens sludd er fortsatt løs og har ikke frosset i ark. Hvis sludd er allerede frosset til oppkjørselen, måke snøen vekk.

•Sprinkle isen laget med en kalsium magnesium acetat - basert deicer, eller du kan bruke gynge salt. Gynge salt kan skade nærliggende planteliv, så bruk den sparsomt. Bruk enten deicer etter anvisningen på pakken.

•Let deicer sitte i 30 minutter. Bruke den skarpe kanten av spade eller en icepick for å løsne isen rundt overkanten av oppkjørselen.

•Shovel sludd av oppkjørselen som du løsne den. Arbeide fra toppen av oppkjørselen til bunnen. Strø sand over nakne oppkjørselen som du fjerner isen bort for å skaffe trekkraft og hindre ytterligere sludd fra fryser over overflaten.