Hvordan bli kvitt Skunk lukt

September 12

Det er få ting verre enn lukten av skunk. Hvis du bor i et landlig eller selv forstadsområder område, befolket av skunks, er det enklere enn du tror å få sprayet med en skunk, eller har en pet sprayet av en skunk. Men det er noen ting du kan gjøre for å bli kvitt skunk lukt, selv left-over lukten i huset. Les videre for å lære mer.

Instruksjoner

•Mix om en quart hydrogenperoksid med omtrent en 1/4 kopp natron til å lage en tykk pasta. Gni det på huden eller kjæledyret huden og bad umiddelbart. Hvis du prøver å få skunk lukten fra møbler eller tepper, kan du prøve eddik i stedet for hydrogenperoksid, siden peroxide kan bleke stoffer. Du må gjenta dette flere ganger å bli kvitt lukten. Du kan også legge til 1 tsp. flytende såpe enklere blandingen å spre.

•RUB natron til kjæledyret er hud eller i tepper og møbler. Tomrom eller rense bort for å bli kvitt lukten.

•Bruk skunk-off, et kjemisk produkt tilgjengelig på de fleste butikker. Febreze er også effektivt for møbler og tepper, spesielt hvis du bare spores i litt lukt på sko eller klær.

•Kombiner 1 del blekemiddel med 9 deler vann til områder som garasjer og verandaer som ikke vil bli farget av blekemiddel.

•Ta noen skunk lukten klær til en tørr renere å sikre lukten er borte. Du kan prøve vaske dem (og bare dem) maskinen klær, men forventer å vaske dem flere ganger å ha noen sjanse til å bli kvitt lukten.

Tips og advarsler

  • Holde noen peroxide eller eddik blandinger av kjæledyret ditt (og dine eller barn) øyne og ører.