Hvordan bli kvitt rotte lukt

October 9

Hvordan bli kvitt rotte lukt

Ofte når rotter hjemsøke hjem, gnage de seg i små områder av huset, hvor menneskelige muligens ikke nå. De kan dø i disse små områder, etterlot en unbearable lukt. Det eneste alternativet er å gjøre det som er nødvendig å kvitte seg med støtende langvarig lukt. Det finnes andre tilfeller der lukten kan bli funnet og håndteres lett. Du kan nå puste fritt igjen ved å følge fremgangsmåten detaljert nedenfor.

Instruksjoner

Hvordan bli kvitt rotte lukt

•Sett på et par gummihansker. Finne og fjerne døde kadaveret av rotte. Avhende det ved å plassere den i en ziploc pose og kaster den utenfor i en søppelcontainer. Bruk såpe og vann, absorberende papirhåndkle og desinfeksjonsmidler for å rengjøre området der kadaveret av rotte ble funnet.

•Åpne alle vinduer og trekke tilbake blinde, slik at frisk luft i og rotten lukt ut. La windows åpen i minst 30 minutter å fjerne lukt så mye som mulig. Bruke en fan i høy hastighet til å plaffe lukt.

•Fyll litt vann i en bøtte med 2 ss. blekemiddel. Legge til to dråper flytende rengjøringsmiddel i vannet. Plass moppen i bøtte med vann, slik at det å bli mettet. Forsiktig klem overflødig vann fra moppen.

•Tørk området der død rotte ble funnet og alle de omkringliggende områdene. Plasser moppen tilbake i bøtte med vann, deretter vaske det ut. Gjenta trinnene for å slette noen langvarig lukt. Kaste bort vann fra bøtte og hell rent vann i den. Skyll moppen ut og tørk området igjen.

•Dry våtområdet lar vinduene åpne og slå på viften. Skvette noen natron i området av rotte lukt. Natron er kjent for å eliminere lukt og fjerne lukt.